Telefoonnummer

06-234 34 688

Email

Info@4bricks.nl

Openingstijden

Ma - Vr: 09:00 - 17:00

Waarom zelfstandig ondernemen? 

Waarom zou je kennis en vaardigheden op het gebied van ondernemerschap willen ontwikkelen? Daar zijn drie mogelijke redenen voor: het lijkt je gewoon leuk om eigen baas te zijn, de arbeidsmarkt verandert en organisaties veranderen.

Eigen baas 

Het zelfstandig ondernemerschap biedt veel voordelen die het aantrekkelijk maken om ZZP-er te worden, fulltime of in deeltijd. Je bent baas over je eigen werktijden, de prijzen die je vraagt voor je producten of diensten kun je zelf bepalen, je kunt zelf beslissen welke klussen je wel en niet aanneemt en de winst is helemaal voor jezelf. In een steeds krapper wordende arbeidsmarkt is het zzp-erschap een aantrekkelijke optie.

Veranderende organisaties 

Organisaties veranderen ook: van samenwerkingsverbanden van mensen die bij dezelfde werkgever in dienst zijn naar samenwerkingsverbanden tussen mensen die niet voor dezelfde werkgever werken. Dit levert namelijk meer flexibiliteit op. Er wordt veel meer op projectbasis gewerkt in een netwerk met verschillende opdrachtgevers en met andere zzp-ers.